Winactie! Joshua Tree National Park poster door de Cartograaf

Je hebt de posters van de Cartograaf al eens eerder voorbij zien komen op mijn website en Instagram, omdat ik helemaal fan ben! Rosa maakt posters, kaarten en meer geïnspireerd op jouw foto’s! In deze blogpost lees je hoe je mee kunt doen met de winactie om deze poster van Joshua Tree National Park te winnen.

Deze winactie is inmiddels beëindigd

Cartograaf3 2

Joshua Tree National Park

Joshua Tree National Park is een adembenemend park in de Amerikaanse staat Californië. Je vindt de plek tussen Los Angeles, San Diego en Las Vegas. Het park staat voornamelijk bekend om zijn woestijnachtige landschappen en bijzondere rotsformaties. De plek is dan ook niet alleen geliefd door wandelaars, maar ook door rotsklimmers en zelfs kampeerders. Met maar liefst een oppervlakte van ongeveer 100 bij 50 kilometer kun je er wandelingen maken van 1,5 uur, maar er ook een gehele week je tent opzetten.

Wat kun je winnen?

Waarom ik zo’n fan ben van de posters van de Cartograaf? Ik vind de producten die Rosa maakt erg creatief en uniek. In haar webshop vindt je tientallen kaarten van bekende plekken van over de hele wereld. Maar ze maakt ook gepersonaliseerde prints op basis van jouw eigen foto’s. Deze kun je laten drukken als poster, kaart, maar ook als armband of oorbel. Vanuit mijn enthousiasme ontstond ook deze winactie. Ben je ooit in Joshua Tree National Park geweest of staat deze plek al jaren op je verlanglijstje? Dan kun je er nu voor zorgen dat deze gave A3 poster boven jouw bed komt te hangen.

>> Op zoek naar meer tips om je interieur te stylen?

Wat moet je doen?

Wil je meedoen met de winactie en deze gave Joshua Tree National Park poster winnen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze poster is voor dinsdag 26 mei hieronder een reactie achter te laten. En het lijkt me leuk als je me laat weten waar je de poster op wil hangen. De winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht en krijgt de poster binnen een paar dagen thuis gestuurd. LET OP! Je ontvangt alleen de poster, niet de lijst.


Dit artikel is NIET tot stand gekomen door een betaalde samenwerking, maar puur vanuit mijn enthousiasme. En zoals je van me gewend bent, deel ik enkel en alleen mijn oprechte mening.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 gedachten over “Winactie! Joshua Tree National Park poster door de Cartograaf”