Over Renée

Ik ben dus Renée, 30 jaar en eigenaresse van Desk Dertig PR & Content en help hiermee bedrijven beter zichtbaar te zijn. Mijn schrijversavontuur begon al in 2014 toen ik livemuziek recenseerde voor o.a. VPRO, 3voor12, Ghost Cult Magazine en Ragherrie. In datzelfde jaar begon ik met bloggen over relaties en geluk en heb ik 3 jaar tijdens mijn reizen geblogd. Lees alles over mijn dagelijkse werkzaamheden op www.deskdertig.nl.

Ondanks mijn ervaring met schrijven, blijkt een blog over mij best een uitdaging. Sinds 2014 heb ik over veel onderwerpen geschreven, maar wil jullie nu voornamelijk inzicht geven in een ander stukje van mijn leven en het bloggen hiermee iets serieuzer nemen.

In 2015 liet ik mijn Nederlandse leven achter me om te gaan reizen, een droom van me sinds ik 15 was. In deze 3 jaar heb ik dingen meegemaakt en gezien die me hebben doen realiseren dat ik mezelf niet wil beperken tot de grenzen van ons kleine kikkerlandje en dat ik wilde zoveel mogelijk wilde reizen wanneer het mij uitkwam.

Momenteel woon ik wel in Nederland, waar ik een huis deel met een goede vriend van me en heb ik een relatie met een rasechte Hollander, maar iedere mogelijkheid die er is grijp ik om de koude, grijze dagen te skippen en me te verplaatsen naar landen waar ik nog nooit ben geweest, met als absolute favoriet Portugal!

Op mijn blog kun je lezen hoe het leven ook kan zijn, hoe het is om veel vrijheid te hebben in werk, hoe ik ondernemer ben geworden en tips voor goede zichtbaarheid van je bedrijf.
Ik hoop je, door middel van een kijkje in mijn leven, te inspireren je dromen achterna te gaan!

Ik bied 2x per week een artikel aan om je te inspireren!