Over Renée

Ik ben dus Renée, 32 jaar en blogger op Meet Me At The Beach. Hier deel ik alles wat te maken heeft met #vanlife, reizen en het buitenleven. Dat zijn de plekken waar je me het meeste zal vinden, op reis, in mijn camper, maar het liefste buiten.

In 2015 liet ik voor het eerst mijn Nederlandse leven achter me om te gaan reizen, een droom van me sinds ik 15 was. In deze 3 jaar heb ik dingen meegemaakt en gezien die me hebben doen realiseren dat ik mezelf niet wil beperken tot de grenzen van ons kleine kikkerlandje en dat ik zoveel mogelijk wilde reizen wanneer het mij uitkwam.

Momenteel ben ik in Nederland, dicht bij mijn familie en vrienden in deze rare tijd. Maar zo gauw de wereld er weer wat anders uit gaat zien ga ik weer op pad. Mijn planning is om in februari 2022 met de camper naar Scandinavië te gaan en daar enige tijd vrijwilligerswerk te doen. Ik zit namelijk nog steeds het liefste met mijn handen in de potgrond en maak graag dingen. Na de zomer zou het dan mooi zijn om richting mijn favoriete land Portugal te rijden.

Op mijn blog kun je lezen hoe het leven ook kan zijn, hoe het is om veel vrijheid te hebben in werk. Hoe ik ondernemer ben geworden en mijn reis richting het kopen van mijn eigen boshutje. Ik hoop je, door middel van een kijkje in mijn leven, te inspireren je dromen achterna te gaan!

Heb ik je met mijn website geholpen en wil je een donatie doen als dank? Klik dan hier!


Kamer van Koophandel
Meet Me At The Beach is onderdeel van Contentbureau Desk Dertig en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 72473444.

Copyright
Het is niet toegestaan foto’s op deze website op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat daarvoor toestemming is gegeven door mij. Bij overtreding kan een boete in rekening worden gebracht.