Zo maak je van je thuis werkplek een inspirerende ruimte

Er wordt momenteel veel thuisgewerkt, de een aan de keukentafel, de ander in een thuiskantoor. En we hebben natuurlijk nog geen idee hoe lang dit zo gaat blijven. Wel een goede reden om je (thuis)kantoor even te restylen en er in ieder geval tijdelijk iets leuks van te maken. En aangezien ook mooie reizen even uitgesteld moeten worden kun je met deze ideeën wel even wegdromen naar de andere kant van de wereld. Hier mijn tips om je thuis werkplek een inspirerende ruimte maken.

Een foto op hout

Je kan natuurlijk altijd kiezen voor een standaard poster, best leuk. Maar een foto op vuren- of berkenhout is natuurlijk een stuk origineler dan een standaard fotoprint op papier. Met een foto op hout maak je ook meteen een duurzame keuze, omdat het hout biologisch FSC is en deze daardoor natuurlijk volledig biologisch afbreekbaar is. Daarnaast erg uniek, omdat je de prachtige houtstructuur door je foto heen ziet.

>> Ook leuk: een digitaal fotoboek maken!

werkplek pimpen
Een foto op hout van de Fotofabriek

>> Meer weten over vanlife? Klik hier door!

Cartografie

Ben je echt op zoek naar iets origineels om je thuis werkplek te pimpen? Laat dan je eigen foto omtoveren door een cartograaf. Een cartograaf is gespecialiseerd in het digitaal maken van kaarten en plattegronden. In het geval van De Cartograaf kun je zelfs je eigen foto om laten toveren tot kaart. Deze kun je vervolgens afnemen als poster, kaart of als oorbel of armband. Geen mooie foto’s? Op de website vind je ook tientallen kaarten van andere bekende plekken van over de hele wereld.

thuis werkplek

Wil je ook zo’n gave illustratie aan de muur? Hou dan mijn website en Instagram in de gaten, want er komt binnenkort een mooie WINACTIE online!

Genoeg mogelijkheden tot het pimpen van je (thuis)werkplek zou ik zeggen. Heb jij al geïnvesteerd in een mooie werkplek? Show me op Instagram!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Fotofabriek. De Fotofabriek biedt tientallen originele manieren aan om jouw herinneringen tot leven te laten komen. Van fotoboeken tot agenda’s en van kaarten tot kalenders.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *