Tips voor de leukste (fair) reiscadeau’s

Nog maar een paar dagen tot Sinterklaas en een kleine maand tot kerst. En ben jij net als ik iemand die pas op het laatste moment gaat shoppen, dan is dit artikel er voor jou! Vol met inspiratie voor het ideale Fairtrade reiscadeau.

Reisdagboek

Een item waar ik niet zonder kan, een reisdagboek. Voornamelijk voor lange reizen vind ik het heel erg leuk om iedere dag een stukje op te schrijven. Daarmee heb ik dan niet alleen foto’s als ik thuis kom, maar ook het verhaal erachter. Kleine krabbels over kosten of snelle notities met adressen altijd bijdehand, ook als je telefoon leeg is.

fairtrade reisdagboek
fairtrade reiscadeau
fairtrade reiscadeau

Schoudertas

Ik ben een groot fan van de fannypack, maar helaas zijn deze niet altijd handig. Als je bijvoorbeeld een lange jas hebt (net als ik) is die bobbel om je middel heel raar. Daarom deze schoudertas met diverse vakjes. In meerdere kleuren verkrijgbaar, handgemaakt en met de garantie dat de ontwikkelaar er de juiste prijs voor heeft gekregen.

Stoffen toilettas

Deze toilettas is afkomstig van Sjaal met Verhaal, zij staan voor het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand, erg bijzonder als je het mij vraagt. Naast sjaals maken zij eigenlijk van alles van stof. Van toilettassen tot kerstdecoratie, van babyslofjes tot eiwarmers. Wederom verkrijgbaar in meerdere kleuren en superhandig voor een wat langere reis.

fairtrade reiscadeau

Laptophoes

Om mijn werk uit te kunnen voeren moet mijn laptop mee op pad en wat zijn die standaard laptophoezen lelijk. Of ligt dat aan mij? Doe mij maar gezelligheid en kleur en voor een Fairtrade product wil ik ook best wat meer betalen. Een supermooie laptophoes, ook van Sjaal met Verhaal.

fairtrade reiscadeau

Lipstickhouder met spiegel

Je weet wel, zo’n ouderwets ding. Maar eigenlijk heel handig om die open lippenstift in je toilettas te voorkomen. En misschien nog wel het allerhandigst is het spiegeltje! Essentieel om altijd in de buurt te hebben om even te controleren of je make-up nog wel goed zit en meteen bij te werken indien nodig.

fairtrade reiscadeau

Denk jij bewust na over de cadeau’s die jij gaat kopen voor de feestmaand?

Dit artikel is tot stand gekomen middels een betaalde samenwerking.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *