5x de beste elektronica tools voor een fulltime reiziger

Op zoek naar de beste elektronica tools voor een fulltime reiziger? Dan is het belangrijk om de goede keuze te maken, elektronica is immers niet goedkoop. Of je nu altijd online wil zijn of thuis wilt komen met de mooiste foto’s, dit artikel is voor jou. Deze elektronica tools zijn onmisbaar wanneer je als fulltime reiziger goed voorbereid op pad wil gaan.

Elektronica tools voor een fulltime reiziger

Wat gaaf, fulltime op reis. Maar dat kan nogal wat voorbereiding vragen en stress opleveren. Dit artikel helpt je op weg met de benodigde elektronica tools voor een fulltime reiziger. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over bereikbaarheid, opslagruimte of het niet kunnen opladen van je apparaten.

Telefoon

Er zijn weinig mensen die tegenwoordig nog door het leven gaan zonder telefoon die van alle gemakken is voorzien. Daarom staat het meenemen van je telefoon boven aan deze lijst. Let er bij het kiezen van de juiste telefoon op dat er voldoende opslagruimte is voor al je favoriete digital nomad apps. 128 GB is daarbij een logische keuze. Daarnaast let ik erop dat mijn telefoon een goede camera heeft, zodat ik niet onnodig ruimte kwijt hoef te zijn aan een spiegelreflexcamera in mijn tas.

>> Ook interessant! Makkelijk ontspullen voordat je op reis gaat

Externe harde schijf

Nu je de mooiste foto’s kunt maken met je nieuwe telefoon, kan het alsnog voorkomen dat je 128 GB niet voldoende opslagruimte is. Dan kan het als fulltime reiziger handig zijn om een externe harde schijf mee te nemen. Ik raad het sowieso aan om alles op te slaan in de cloud, maar als extra maatregel is het fijn om een plek te hebben waar al je belangrijke bestanden nog een keer opgeslagen staan. Daarnaast is het gebruiken van een externe harde schijf fantastisch op plekken waar het internet niet al te best is.

Laptop

Een ander belangrijk apparaat op deze lijst van elektronica tools voor een fulltime reiziger is natuurlijk je laptop. Zonder laptop kun je natuurlijk al je favoriete series niet bijhouden als fulltime reiziger. Denk bij het kiezen van de juiste laptop vooral aan het gewicht en de grootte van het apparaat. Je wil je natuurlijk geen ongeluk sjouwen en het is wel zo fijn als je laptop makkelijk in je tas past. Laptops kun je op verschillende plekken online kopen, zoals bij OTTO.

elektronica fulltime reiziger

Wereldstekker

Een ander super handige elektronica tool om bij je te hebben als fulltime reiziger is een wereldstekker. In veel landen, met name buiten Europa, wordt er gebruik gemaakt van andere soorten stekkerdozen. Hierdoor past je normale stekker niet meteen in het stopcontact. Je kunt dit probleem voorkomen door een wereldstekker mee te nemen op reis. Dit hulpmiddel bevat verschillende soorten stekkers die in de wereld gebruikt worden. Waardoor je overal ter wereld zonder problemen al je verschillende apparaten kan opladen. Deze wereldstekkers zijn op de meeste plekken tevens vrij makkelijk te vinden, dus er is geen man overboord als je hem een keer thuis vergeet.

Drybag

De laatste onmisbare tool die ik als fulltime reiziger altijd meenemen is een zogenaamde drybag. Een drybag is een tas die volledig waterdicht is en dus al je bovengenoemde elektronica tools onderweg droog houdt. Er is immers niks zo irritant wanneer je erachter komt dat al je spullen doorweekt zijn door een onverwachte fikse regenbui.

Welke elektronica is voor jou onmisbaar op reis?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *