5 onmisbare apps voor een digital nomad

Digital nomads zijn nergens zonder hun laptop en telefoon. Want juiste deze items zorgen voor de ultieme vrijheid binnen het locatie onafhankelijke bestaan. Maar welke apps zijn nu onmisbaar als digital nomad?

digital nomad apps
5 onmisbare apps voor een digital nomad

Apps voor de goedkoopste vluchten, het bijhouden van je uren of het inplannen van social content zijn voor mij inmiddels onmisbaar. Dergelijke applicaties maken mijn dagelijkse leven een stuk gestructureerder en dus makkelijker.

Togglr

Togglr is een uren registratieapplicatie. Deze app gebruikte ik initieel om mijn uurtarief te bepalen en mijn effectieve uren bij te houden voor de KOR-regeling.
Inmiddels werk ik fulltime aan mijn bedrijf, heb ik mijn uurtarief bepaalt en verdwijnt de KOR. Toch gebruik ik de app nog regelmatig om mijn productiviteit op een dag te meten. Hoeveel uur mag ik maximaal besteden aan een bepaalde opdracht en hoe deel ik mijn dag het meest productief in?

digital nomad apps
Uren registreren met Togglr

Skyscanner

Dé app als het gaat om reizen per vliegtuig! Vooral de functies om een gehele maand te selecteren en geen specifieke bestemming vind ik erg gaaf! Ik heb het ‘geluk’ dat ik ook nog eens last minute vluchten kan boeken en ook niet gebonden ben aan 4 weken vakantie per jaar. Via Skyscanner boekte ik ooit een vlucht voor 8 euro van Italië naar Duitsland.

BlaBlaCar

Ik schreef al eens eerder een artikel over BlaBlaCar, een van mijn favoriete manieren van reizen ter plekke. Ik vind het namelijk enorm belangrijk dat de juiste mensen geld verdienen met mijn reis en probeer het massatoerisme grotendeels te vermijden. Meer over reizen met BlaBlaCar vind je hier!

digital nomad apps
Reizen met BlaBlaCar

4. Later

Dit is de applicatie die ik gebruik voor in het inplannen van mijn social content. Soms heb ik zoveel inspiratie dat ik gewoon direct 5 Instagram posts inplan voor de komende 5 weken. Dat doe ik tevens hetzelfde bij mijn blog hoor. Later is een software die je tot 30 posts laten inplannen zonder extra kosten, super makkelijk!

5. Get Croissant

Get Croissant is een megahandige app als je op zoek bent naar een co-working space in de stad. Met je telefoon sluit je een abonnement af waardoor je een bepaald aantal uur kan werken op een bepaalde plek. Ook handig om andere ondernemers te ontmoeten! Get Croissant is nog steeds bezig met uitbreidingen en is dus nog niet overal beschikbaar.

Heb jij nog aanvullingen op mijn lijstje? Let me know!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “5 onmisbare apps voor een digital nomad”