Vakantiepark De Leistert, kamperen in een bosrijke omgeving

We zitten thuis, veel thuis. En dromen weg bij het idee van een corona vrije toekomst en de plekken die we weer kunnen gaan bezoeken. Vakantiepark de Leistert is zo’n plek voor mij. Een luxe, supergroene camping midden in de natuur van Limburg, leuk voor jong en oud. Terwijl de kinderen bowlen, vind jij rust- en wandelplezier op de camping en de nabij gelegen wandelpaden.

Vooruit denken

Eropuit gaan is momenteel lastig in te denken en toch probeer ik het. Ik parkeer de camper op dit moment in de achtertuin als ik echt een change of scenery nodig heb, maar over het algemeen droom ik weg bij mooie plaatjes. Vooral het idee van een heerlijk verwarmd zwembad, warme broodjes in de ochtend en het gezellige campinggevoel mis ik enorm. Stiekem hoop ik dat het leven er rondom Pinksteren er toch weer heel anders uitziet.

vakantiepark-de-leistert

Vakantiepark de Leistert

Vakantiepark de Leistert is een grote familiecamping die van alle gemakken is voorzien, gelegen in het groen van Limburg. Er zijn tal van activiteiten voor kinderen, zoals een fietscrossbaan, bowlingbaan en is er een dagelijks animatieprogramma. Maar ook zonder ouders biedt het vakantiepark tal van opties. Er is bijvoorbeeld veel rust te vinden op de camping en in de nabij gelegen, bosrijke omgeving. Hier vind je tientallen wandelroutes door het prachtige landschap van Limburg.

Kamperen of een huisje?

Ik geef al snel de voorkeur aan kamperen, omdat ik houd van het primitieve gevoel en graag zo dicht mogelijk bij de natuur ben. Alhoewel ik inmiddels ook meerdere boshutjes heb bezocht die me erg goed zijn bevallen. Op Vakantiepark de Leistert kan het beiden. De kampeerplekken in de bochten zijn erg ruim opgezet en bieden zelfs ruimte voor een klein bijzettentje. Met het oog op het weer zou ik op deze camping met Pinksteren wel een plekje willen hoor. Alhoewel een vakantiehuisje in de meivakantie ook niet verkeerd klinkt. Deze zijn te boeken voor 4 personen tot een maximum van 13! Zelfs opa en oma kunnen mee, want er zijn ook accommodaties die volledig gelijkvloers zijn. En niet te vergeten, altijd voldoende bestek, beddengoed en uiteraard met eigen sanitair.

vakantiepark-de-leistert

Wat kun je er doen?

De vraag is eerder ‘wat niet?’. Voor de kinderen er een dagelijks animatieprogramma begeleid door Pien en Pluck. Zij sporen de kids aan om creatief en actief bezig te zijn in het verwarmde binnen-en buitenzwembad van de Leistert. Maar je kunt ze ook tegenkomen in de Indoor Speeljungle, tijdens Adventure Golf of op de Fietscrossbaan. Voor het hele gezin is het ook leuk om een avondje te gaan bowlen, te roeien in de roeivijver en over een tijdje een hapje te eten in La Selva, Grillo, Via Verde of Mr. Friet.

Zou jij graag een huisje boeken of een plekje op de camping bij Vakantiepark De Leistert?


Dit artikel is tot stand gekomen middels een betaalde samenwerking. Je leest er meer over in de disclaimer.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *