5x dit zijn de meest romantische hotels van Saint-Malo

Op zoek naar de meest romantische hotels van Saint-Malo? Wij hebben 5 mooie hotels verzameld voor een uniek uitstapje. Saint-Malo is een plaats in Bretagne, Frankrijk die op zichzelf al echt tot de verbeelding spreekt. Eigenlijk is het niets meer dan een oud zeeroversnest en daar zijn ongetwijfeld heel wat liefdesverhalen aan verbonden. Verbinden jullie je eigen liefdesverhaal binnenkort ook aan Saint-Malo? Hier kun je verblijven!

1. Hotel Oceania Saint-Malo: voor het ultieme uitzicht

Hotel Oceania in Saint-Malo is een fantastisch hotel voor een romantisch tripje. Als je in dit hotel kiest voor een kamer met zeezicht, dan krijg je ook echt zeezicht. Zover je kunt kijken strekt de zee zich voor je uit. Bovendien kijk je mooi uit op het Fort National, dat vlak voor de kust ligt. Als het ruig weer is, dan zie je de golven tegen de kade slaan. Is het helder, dan kun je je opmaken voor een prachtige zonsondergang. Waarom dit een van de meest romantische hotels van Saint-Malo is? Wel, onder andere omdat het hotel over een jacuzzi beschikt, die wordt omgeven door planten. Ook het ontbijt dat op de kamer wordt gebracht is echt goed verzorgd. Need we say more?

romantische hotels saint-malo

2. Hôtel Ambassadeurs Saint-Malo: intiem en met zeezicht

Ook bij dit hotel kun je voor een kamer met zeezicht kiezen. Beslist een aanrader als je voor een romantisch samenzijn gaat. Niets is zo mooi als dat moment waarop je samen de zon in de zee ziet zakken. Op de vijfde verdieping is er een prachtig panoramaterras, waar vandaan je zowel Saint-Malo als de zee kunt overzien. Heerlijk om daar op warme dagen een glaasje bubbels te bestellen. Verder is de ligging van dit hotel ideaal, vooral omdat je op loopafstand van het oude centrum zit, maar wel helemaal uit de drukte. Die tweede plaats in dit lijstje met meest romantische hotels in Saint-Malo is dus zeker verdiend!

3. Le Grand Hôtel des Thermes: majestueus wellness-hotel

Le Grand Hôtel des Thermes is een heerlijk wellness-hotel, waar je jezelf én je geliefde echt kunt laten verwennen. Het hotel werkt namelijk samen met een centrum voor thalassotherapie. Maar ook in het hotel zelf kun je genieten van het mooie zwembad en er is een uitgebreide fitness. Hou je meer van relaxt achterover leunen met een cocktail? Ook dat kan, bij de sfeervolle bar van het Grand Hôtel des Thermes.

4. Hôtel Le Nouveau Monde: eigentijds hotel met spa

Hôtel Le Nouveau Monde is gelegen aan de boulevard bij Saint-Malo en daardoor kun je ook hier weer kiezen voor mooie kamers met zeezicht. Doordat het hotel over een mooie spa met binnenzwembad beschikt, vermaak je je hier gedurende alle jaargetijden. Je kunt ontbijten in het restaurant, maar dit hotel biedt ook de service om het ontbijt op de kamer te brengen. Wat dacht je van ontbijt op bed in een van de meest romantische hotels van Saint-Malo?

romantische hotels saint-malo
romantische hotels saint-malo
romantische hotels saint-malo

5. Quic en Groigne: middenin het oude centrum

Verblijf je liever in een hotel middenin het oude centrum van Saint-Malo? Wil je ’s avonds met je geliefde door de verlichte straten van dit oude zeeroversnest dwalen en af en toe op een terrasje neerstrijken voor een drankje? Dan is Quic en Groigne jullie hotel. Het is een vrij kleinschalig hotel, waarbij je vriendelijk zal worden ontvangen door de eigenaren. Leuk is dat er een poortje vlakbij is waardoor je meteen op het strand uitkomt. De eigenaren zullen jullie zeker de weg kunnen wijzen. Door een poortje toegang tot een uitgestrekt strand en meteen uitkijken over de zee, klinkt dat niet als romantiek ten top?

Bezoek ook Mont Saint Michel

Boek een midweek of week in een van deze romantische hotels in Saint-Malo en je zult je geen moment vervelen, maar heb je meer tijd? Combineer Saint-Milo dan met een bezoek aan het prachtig eilandje Mont Saint Michel. Je kunt hier onder andere wadlopen, en de lokale abdij bezoeken.


Dit artikel is geschreven door Rosalyn van Reizeneuropa. Je kunt haar volgen via de website www.reizeneuropa.com.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *