5x boshutjes die helemaal coronaproof zijn

Reizen zit er momenteel natuurlijk niet echt in, maar een boshutje bezoeken zonder de grens over te gaan kan natuurlijk wel. Zo creëer je toch een klein beetje vakantiegevoel en een change of scenery kan weer nieuwe inzichten geven. Hier de 5 meest coronaproof boshutjes binnen Nederland.


Lees door tot onderaan voor € 34,- korting op je eerste verblijf met Airbnb!


coronaproof boshutje
Klik op de foto voor meer info

Treehouse Studio

Deze ‘boomhut’ ligt middenin de Veluwe, de perfecte plek voor een verfrissende boswandeling. Op het landgoed staan nog 2 andere woningen, elk met meer dan voldoende privacy. Verder deel je het land alleen met herten/reeën en wilde zwijnen. Het kingsize bed is via een steile trap te bereiken en er is zelfs een ligbad! Verder is er ruimte om te koken en is er ook een open haard. Ook niet geheel onbelangrijk is dat er goede wifi is en je er dus gewoon kunt doorwerken en de hond mag mee!

coronaproof boshutje

Tiny house op de Veluwe

Dit kleine huisje ligt op maar liefst 7000 m2 en biedt ruimte voor 2 personen. Verder is er genoeg ruimte om te genieten van het bos zonder contact te hoeven hebben met anderen. Omdat de Veluwe zo dichtbebost zijn heb je hier echt het gevoel alleen op de wereld te zijn, terwijl alle voorzieningen binnen een steenworp afstand liggen. Ook hier is een laptopvriendelijke werkplek en wifi, maar geen keuken. De verhuurders bieden daarom een 3-keuze menu aan of je kunt eten afhalen in de buurt. Owja, ik zou bijna de verwarmde jacuzzi vergeten!

coronaproof boshutje

Natuurhuis met 8.000 m2 voor jezelf!

Prachtig gelegen huisje in het Gelderse bos met uitzicht op het natuurgebied het Wisselse veen, op een perceel bosgrond van maar liefst 8.000 m2. Dit huisje is in verhouding met de vorige twee groter opgezet en lijkt meer op een klein woonhuis. Er is een kingsize bed en biedt dus wederom ruimte voor 2 personen. Hier zijn aparte ruimtes voor de keuken en badkamer en kun je wild spotten direct vanuit je huiskamer! Wie heeft er nu binnen oppervlak nodig als je gewoon altijd buiten kunt zijn? Met zoveel ruimte een van de leukste coronaproof boshutjes. Wederom met prima internet en een goede werkplek.

coronaproof boshutje

>> Kijk hier om te zien in welke Airbnb ik verbleef in Winterberg

Verstoppertje in het bos

Gemaakt op de basis van een oude caravan, wederom een coronaproof boshutje op de Veluwe. Deze caravan is vanaf de basis herbouwd om hem volledig op te kunnen laten gaan in zijn omgeving. Extra speciaal dat de eigenaren van het boshutje de volledige bouw uitleggen in de beschrijving op Airbnb. Zo vertellen ze ook dat zelfs het glas, deuren, houten vloer, keuken, bank, tafels, bed, lampen, poefen, gordijn en bestek allemaal een tweede leven hebben gekregen. Er is ruimte voor 2 personen en de mogelijkheid om gewoon door te werken, een tv is er daarentegen niet. Romantischer dan dit wordt het niet!

coronaproof boshutje

Luxe genieten met 4’en!

De enige van de 5 coronaproof boshutjes voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Dit natuurhuisje is de grootste van allen en echt van alle gemakken voorzien. Er is een tweepersoonsbed, een bedstee, kabel tv, een volledig uitgeruste keuken en ruime badkamer. Achter het huisje is er zelfs een ruim autovrij grasveld met zandbak en speeltoestellen. Je kunt hier de auto niet bij het huisje parkeren, iets om rekening mee te houden. Dit betekent dan weer wel dat het lekker rustig is. Nu vanwege corona 40% korting!

Hoezo coronaproof?

Al deze accommodaties vind je vrij afgezonderd, in de meeste gevallen zelfs in een groot bos of afgelegen tuin. De sleutel voor iedere accommodatie ligt in een sleutelkastje, tijdelijk dus even geen persoonlijk welkom. En iedere reservering mag je zelfs tot 48 uur van te voren nog annuleren. Mocht er iets veranderen qua maatregelen van de overheid of jouw gezondheid, dan kun je elk moment afzeggen. En uiteraard wordt er dubbel zo goed schoongemaakt.

€34,- korting op je eerste verblijf

Via onderstaande link ontvang je € 34,- korting op je eerste verblijf en help je mij ook aan € 15,- korting. Leuke manier om elkaar te helpen, toch? Lijkt het je dus leuk om eens een reis met Airbnb uit te proberen? Volg dan deze link.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *