Hoe gaat het met mijn zakelijke doelen?

In september 2019 publiceerde ik een artikel over mijn zakelijke doelen. Wat is de voortgang van deze doelen en, misschien nog belangrijker, zit ik nog steeds op hetzelfde pad? Of ik mijn doelen op het gebied van mindset, zichtbaarheid, financiën en geluk heb behaald lees je hier.

>> Lees hier het artikel van september 2019

zakelijke doelen

Mindset

Ik vertelde dat mijn zelfvertrouwen een piek had bereikt en ik klaar was om te groeien. Gelukkig heb ik deze goede flow kunnen vasthouden en zit ik nog steeds op mijn piek. Ik omring me steeds meer met mensen die ook ondernemen, bijvoorbeeld locatieonafhankelijk en wij versterken elkaar enorm. Op het gebied van mindset hoop ik niets anders dan dit te kunnen behouden.

Vloggen

In september waren er welgeteld 4 vlogs online gekomen en tijdens het maken van de vlogs had ik voornamelijk ontzettend veel plezier. Buiten dat het mij extra zichtbaar maakt, daag ik mezelf uit, ben ik creatief bezig en heb ik mooie herinneringen vastgelegd op beeld. Op dit moment staat de teller op precies 40 video’s met 38 abonnees. Ik kan niet anders dan supertrots zijn op mezelf dat ik heb besloten dit te gaan doen.

Mocht je mijn video’s nog niet hebben gezien, ze zijn een aanvulling op mijn blog met weekvlogs en extra video’s over de thema’s reizen, duurzaamheid en persoonlijk geluk.

Een video over mijn 17-daagse soloreis door Marokko

Financieel

De financiële doelen die ik mezelf had gesteld in het blogbericht van 2019 bleken totaal niet realistisch. Inmiddels ben ik namelijk zelfs minder tijd bezig met mijn PR-bureau en meer tijd met Meet Me At The Beach. Simpelweg omdat het me gelukkiger maakt. Het nadeel daarvan is dat ik minder inkomen heb. Het doel om voor het einde van het jaar € 4.000 per maand verdienen is me dus zeker niet gelukt. Of ik het nog red om in 2020 € 100.000 te verdienen moeten we nog maar zien. Belangrijker dan inkomsten is bezig zijn met dingen die ik leuk vind om te doen!

Geluk

Zoals in september stroom ik over van de ideeën, mijn businesscoach zegt regelmatig dat ik focus nodig heb. Ik vind het als ondernemer fantastisch dat ik iedere dag zelf mag kiezen wat ik wil doen en welke ideeën ik tot uitvoering mag brengen. Hier is dus niets verandert. De workation, VOF of BV laten nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat ze er niet gaan komen.

2020

Hoe 2020 gaat uitpakken voor mij weet ik nog niet, ik heb ontelbaar veel ideeën. Zo zou ik bijvoorbeeld Meet Me At The Beach willen uitbreiden met een webshop, lijkt het me leuk om via Airbnb een stadswandeling aan te bieden door het centrum van Tilburg en zou het ook leuk zijn als ik kon vloggen voor de stad. Of dit allemaal haalbaar is, ik heb geen idee, maar dat is voor latere zorg. Voor nu een kleine recap van de voortgang van mijn zakelijke doelen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *