5x inspirerende mindset podcasts

Podcasts zijn hot! Podcasts kunnen een goede manier zijn om je te laten inspireren. Verhalen van anderen kunnen je een situatie van een andere kant laten bekijken en de ervaringen kunnen je tot nieuwe realisaties brengen.

Ik luister inmiddels naar veel podcasts, de een doet meer voor me dan de ander en ik merk dat ik zelf favoriet ben van podcasts met interactie tussen meerdere personen. Hierdoor ontstaat er snel discussie en dit brengt me vaak nieuwe inzichten.

The Creative Women Collective

Een podcast van Awura over het vrouw zijn, creatieve ondernemerschap en alles ertussen in. Awura is event marketing specialist en The Creative Women is een community van vrouwen die elkaar ondersteunen op het gebied van o.a. netwerken, geld en persoonlijke ontwikkeling.

Ongekend Talent

In de Ongekend Talent podcast worden de reizen besproken die succesvolle ondernemers hebben afgelegd. In deze podcast komen diverse sprekers aan het woord, zoals Nikki Pommer die inmiddels bekend is vanwege haar mindset en boek ‘De wijze lessen van een twintiger’.

podcasts meet me at the beach

Balans en Impact Show

Eveline Druncks is expert op het gebied van business coaching en laat dat nu horen in haar eigen podcast. Vanwege eigen inzichten coacht ze je om bijvoorbeeld moedig te zijn, te groeien binnen je comfort zone en zelfliefde. Tevens kun je je inschrijven om iedere ochtend om 7 uur een gratis 4 minuten coaching in je inbox te ontvangen, hoe vet is dat?

Reisgenoten

Een podcast over avontuurlijke reizen, met inspirerende bestemmingen, reisverhalen en tips. Met Niels de Jager en Daisy Scholte. Maar voornamelijk de ervaringen en inzichten tijdens het reizen die hierin worden besproken zijn erg interessant.

Workjuice

Een mediakanaal waar ik graag mee samenwerk heeft nu ook een podcast. Tessa richt ze graag op geestelijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Zo sprak ze recentelijk ook met influencer Marije over haar burn-out.

Ben je dus op zoek naar nieuwe inzichten en wil je graag al luisterend geïnspireerd worden? Dan zijn bovenstaande podcasts zeker aanraders.

Welke podcasts inspireren jou?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: