Mijn zakelijke doelen voor de komende maanden

ondernemers doelen

Het heeft de laatste tijd niet altijd mee gezeten, dat is ook de reden geweest dat ik niet echt consistent ben geweest met bloggen. Mijn PR-bureau Desk Dertig heeft mijn focus nodig gehad, alhoewel ik het bloggen na een paar dagen meteen miste. Ik heb voor mezelf doelen gesteld voor de komende tijd, die ik graag ook met je deel.

Mindset

Iedere mentale barrière om te groeien heb ik inmiddels aan de kant gezet, mijn zelfverzekerdheid heeft daarin een toppunt bereikt. Niemand kan meer tegen me zeggen dat iets niet haalbaar is, ik zoek daarom alleen nog maar naar mensen die me kunnen helpen mijn doelen te bereiken. Dit betekent wel dat er dus ook mensen zijn die ik minder vertel over mijn leven, omdat ik geen zin heb in hun mening.

Vloggen

Het opnemen van vlogs vind ik een van de leuke dingen die er is, ik zie hierin ook steeds meer mogelijkheden. Zo heb ik met mijn blog al affiliate samenwerkingen en ontvang ik af en toe leuke producten, maar ik zou er graag meer mee doen. Omdat ik het dus leuk vind, maar ook omdat ik merk dat er binnen het ondernemerschap nog zoveel dingen zijn waar niet open over gepraat wordt en dat wil ik graag doorbreken. Als vlogger/influencer kan ik mijn skills gebruiken als schrijfster, fotograaf en overall content creator.

financieel uurtarief

Financieel

Halverwege het jaar heb ik mijn doelen doorberekent en die zijn best ambitieus te noemen. Voor het einde van het jaar wil ik € 4.000 per maand verdienen. In 2020 wil ik € 100.000 verdienen over het gehele jaar. Gelukkig is het jaar nog niet om, want € 4.000 per maand verdien ik nog niet.

Geluk

Ik ben in het ondernemerschap nog steeds op zoek naar een ultieme geluk, maar ben vastbesloten het hier te gaan vinden. Ik zie binnen het freelancen een heleboel mogelijkheden en ben zeker niet van plan om het alleen bij freelance PR diensten te houden.

Zou het ook niet super gaaf zijn om samen met andere digital nomads te werken? Een workation misschien? Of misschien toch een VOF en BV op langer termijn?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *