Een kleine introductie

Ondanks mijn ervaring met schrijven, blijkt een blog over mij best een uitdaging. Mijn bloggersavontuur begon in 2014 waar ik schreef over reizen en relaties, maar wil jullie nu voornamelijk inzicht geven in een ander stukje van mijn leven en het bloggen hiermee iets serieuzer nemen.

Ik ben dus Renée, 30 jaar en freelancer bij mijn eigen PR & Content bureau Desk Dertig, hier help ik bedrijven beter zichtbaar te zijn online. Ik heb in deze branche gelukkig de afgelopen jaren veel ervaring op mogen doen en met mijn achtergrond in Marketing & Communicatie heb ik ook kennis van betaalde communicatie.

Ik heb enige tijd nagedacht over deze baan, aangezien ik enorm graag als ‘Digital Nomad’ door het leven wilde gaan.

In 2015 liet ik mijn Nederlandse leven achter me om te gaan reizen, een droom van me sinds ik 15 was. In deze 3 jaar heb ik dingen meegemaakt en gezien die me hebben doen realiseren dat ik mezelf niet wil beperken tot de grenzen van ons kleine kikkerlandje en dat ik wilde zoveel mogelijk wilde reizen wanneer het mij uitkwam.

Momenteel woon ik wel in Nederland, waar ik een huis deel met een goede vriend van me en heb ik een relatie met een rasechte Hollander, maar iedere mogelijkheid die er is grijp ik om de koude, grijze dagen te skippen en me te verplaatsen naar landen waar ik nog nooit ben geweest, met als absolute favoriet Portugal!

Op mijn blog kun je lezen hoe het leven ook kan zijn, hoe het is om veel vrijheid te hebben in werk, hoe ik ondernemer ben geworden en tips voor goede zichtbaarheid van je bedrijf.
Ik hoop je, door middel van een kijkje in mijn leven, te inspireren je dromen achterna te gaan!

Ik bied je 2x per week een artikel aan om je te inspireren!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *